Siperianhuskyjen erikoisnäyttely 2019

15.09.2019

Sysilouhen Jafar Kuva: Sonja Purra
Sysilouhen Jafar Kuva: Sonja Purra

Viikonloppuna oli siperianhuskyjen erikoisnäyttelyt. Erkkareiden yhteydessä järjestettiin myös virallinen silmätarkastus, johon kaksi kasvattiamme Sysilouhen Pocahontas ja Sysilouhen Jafar osallistuivat. Tarkastavana lääkärinä toimi Lotta Axelson (pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, SKL ja ECVO hyväksytty silmätarkastuseläinlääkäri). Sekä Pocahontaksen, että Jafarin silmät todettiin terveiksi. 

 

Jafar ja Pocahontas osallistuivat molemmat nuortenluokkaan, ja saivat molemmat tuloksen ERI. Tuomarina toimi Ewa Windström Ruotsista. Viikonloppu oli siis kaikinpuolin onnistunut. 

Ohessa arvostelut suomeksi:

Pocahontaksen arvostelu : (Kiitos Carolina Lindströmille suomennoksesta)

Ihana narttu hienoilla linjoilla. Erittäin hyvät mittasuhteet. Hyvän mallinen feminiininen pää, erinomaiset rotupiirteet. Erinomainen kaula, hyvä runko. Erinomaiset jalat ja tassut. Hyvät kulmaukset. Hyvä lanne ja häntä. Liikkuu hyvällä tehokkaalla askeleella. Hieno turkki ja väri.

Jafarin arvostelu suomeksi:

Oikein miellyttävä uros hyvillä mittasuhteilla, hyvät linjat. Maskuliininen hyvän mallinen pää hienoilla rotupiirteillä. Erinomainen kaulan pituus, hyvä runko. Riittävä luusto. Aavistuksen littanat tassut, valitettavasti. Oikein hyvä lanne ja häntä. Hyvät kulmaukset. Liikkuu oikein hyvällä askeleella. Suora välikämmen. Turkissa eikä värissä huomautettavaa.