Olemme Sarianne ja Jyri Pylvänäinen. Asumme kahden lapsen ja viidentoista koiran kanssa Kangasniemellä, Etelä-Savossa pienellä maatilalla. Eläimet ja luonto ovat sydäntämme lähellä. 


Kolmetoista koiristamme on käyttölinjaisia siperianhuskyja, joista ensimmäinen meille muutti vuonna 2013. Siitä tämä elämäntapa lähtikin vyörymään vauhdilla eteenpäin, ja parissa vuodessa huskyja taloudesta löytyi jo kahdeksan. Ensimmäinen pentueemme syntyi 31.1.2018. Pennuista jäi viisi täydentämään laumaamme. 


Harrastamme aktiivisesti valjakkourheilua. Takana meillä on viisi kisakautta ja kisojakin meillä on tahkottuna päälle parisenkymmentä. Pääpaino meillä on tällä hetkellä sprinttikisoissa, mutta tavoitteenamme on päästä ajamaan koirilla tulevaisuudessa myös pidemmille matkoille. Tähän mennessä Jyri on hoitanut kisakuskin roolin. Pidämme koiriemme kanssa retkeilystä ja kesäisinkin liikumme paljon luonnossa. Olemme päässeet tarjoamaan myös asiakasajelutuksia huskyjemme kanssa mm. yhteistyössä paikallisen Rock and Lake mökkipalveluiden kanssa. ( https://www.rockandlake.com/en/booking/outdoor-activities-in-finland/54494#sthash.cWq1nHcm.dpbs ) Kahtena talvena on käyty pieni pätkä töissä pohjoisessa. Meille on tärkeää testata koiriamme monenlaisissa tilanteissa. Koirat ovat meille rakkaita perheenjäseniä ja niiden hyvinvointi on sydäntämme lähellä. Näyttelyissä käymme aikataulujen sen salliessa. 


Laumaamme kuuluu myös Jyrin kaksi metsästyskoiraa karkeakarvainen mäyräkoira ja karjalankarhukoira. Niiden kanssa harrastetaan aktiivisesti metsästystä valjakkotouhujen ohella.


Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen ja kennelnimi Sysilouhen meille on myönnetty 2016. Olemme molemmat Suomalaisen Siperianhusky seuran jäseniä. Tarkoituksenamme on kasvattaa käyttölinjaisia siperianhuskyja testatuista vanhemmista. 

Koiramme tottuvat lapsiin ja lapset koiriin.
Koiramme tottuvat lapsiin ja lapset koiriin.